FRISS BORAIM

 

BODZILLA

 

 

 

Reduktív technológiával készült, friss, illatos Rizlingszilváni, mely a fajta minden szépségét magában hordozza. Nevét bodzás, virágos illatáról kapta. Általában augusztus közepén szüreteljük, majd elsőként kerül palackba – akár már Márton-napra is.

 

TÜCSIBOR

 

Feleségemről, Tücsiről elnevezett, kedves, finom és igen szerethető rosé házasítás. A kékfrankos gyümölcsössége mellé kiválóan társul a Cabernet fűszeressége.

 

HABZILLA

 

Épp egy üveg Bodzillát ittunk és jött az ötlet, hogy a friss, illatos jegyek mellé elférne némi buborék is. Így létrejött egy kellemes, könnyed habzóbor, ami a legszürkébb estédet is igazán pezsgővé varázsolja!

ÉRLELT BORAIM

 

JUHFARK

 

Nem az, amit várnál. Teljes érés, spontán erjedés, kisfahordós érlelés. Gazdag ízek, kerek savak- a Juhfark egy eddig nem ismert arca. Én megkóstolnám. Minden este. :)

 

OLASZRIZLING

 

Mandulás illat, rezedás utóíz, blablabla... :)

A rizlinget mindenki szereti, mindenki érti, ezért kár is túlmagyarázni. Egyik kedvenc borunk.

 

JUHFARK ASZÚ

 

Ritka, mint a fehér Holló. Úgy tűnik, tíz évente nálunk is előfordul, hogy aszúsodnak a szőlők. 2007 után 2018-ban sikerült újra aszút készíteni. Volt itt minden: teljes érés, eső, rothadás, ijedelem, aszúsodás, meglepődés és utána: "...örülünk Vincent?" Örültünk! 

RÓLAM ÍRTÁK

"Semmi fennhéjázás, semmi megjátszás, semmi túlzó mazsolásság vagy szénsavas álfrissesség…az egyszerű, tiszta olaszrizling illat. Virágok, barack, mandula. Semmi bonyodalom, csak egyszerűen szép."

© Holló - Minden jog fenntartva / Csapó dizájn / Schütz - Guthy copywriting

  • c-facebook