Vidám vendég
Csak keményen, rizlinget
Fehér fekák a pincében. Rizlinggel.
FRISS BORAIM

 

BODZILLA

 

 

 

Reduktív technológiával készült, friss, illatos Rizlingszilváni, mely a fajta minden szépségét magában hordozza. Nevét bodzás, virágos illatáról kapta. Általában augusztus közepén szüreteljük, majd elsőként kerül palackba – akár már Márton-napra is.

Bodzilla has.jpg

 

TÜCSIBOR

 

Feleségemről, Tücsiről elnevezett, kedves, finom és igen szerethető rosé házasítás. A kékfrankos gyümölcsössége mellé kiválóan társul a Cabernet fűszeressége.

Tücsibor has.jpg

 

HABZILLA

 

Épp egy üveg Bodzillát ittunk és jött az ötlet, hogy a friss, illatos jegyek mellé elférne némi buborék is. Így létrejött egy kellemes, könnyed habzóbor, ami a legszürkébb estédet is igazán pezsgővé varázsolja!

1.png
ÉRLELT BORAIM

 

JUHFARK

 

Nem az, amit várnál. Teljes érés, spontán erjedés, kisfahordós érlelés. Gazdag ízek, kerek savak- a Juhfark egy eddig nem ismert arca. Én megkóstolnám. Minden este. :)

3.png

 

OLASZRIZLING

 

Mandulás illat, rezedás utóíz, blablabla... :)

A rizlinget mindenki szereti, mindenki érti, ezért kár is túlmagyarázni. Egyik kedvenc borunk.

2.png

 

JUHFARK ASZÚ

 

Ritka, mint a fehér Holló. Úgy tűnik, tíz évente nálunk is előfordul, hogy aszúsodnak a szőlők. 2007 után 2018-ban sikerült újra aszút készíteni. Volt itt minden: teljes érés, eső, rothadás, ijedelem, aszúsodás, meglepődés és utána: "...örülünk Vincent?" Örültünk! 

3.png

RÓLAM ÍRTÁK

"Semmi fennhéjázás, semmi megjátszás, semmi túlzó mazsolásság vagy szénsavas álfrissesség…az egyszerű, tiszta olaszrizling illat. Virágok, barack, mandula. Semmi bonyodalom, csak egyszerűen szép."

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom